Tornar a notícies

Sopar de germanor per Santa Cecília

L'equip de bàsquet de La Primitiva, Santa Cecília 2023
En el transcurs de la nit, es van lliurar els premis esportius i l'homenatge a un membre de cada entitat

 

MPAA. Dissabte passat 2 de desembre, la seu de la Filà Gusmans va acollir el sopar de germanor que totes les entitats musicales de la ciutat celebren en honor de la Patrona Santa Cecília. Amb aquest sopar, finalitza el cicle d'actes tant esportius com estrictament musicals que s'han realitzat en honor de la santa. Durant el transcurs de la nit, malgrat els problemes de microfonia, es va fer lliurament dels premis dels torneigs esportius celebrats a principi de mes.

La nostra banda va tindre un bon palmarès: campiona de bàsquet; subcampiona en el futbet sala masculí i femení, i subcampiona en el ping-pong. Per altra banda, el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta va rebre el premi per ser campió del torneig de pàdel. Més tard, es va descobrir al músic homenatjat de La Primitiva que no va ser altre que el clarinetista i director de l'escola de Música Amando Blanquer, José Antonio García Casasempere, el qual va rebre la distinció de mans de la vocal de la Junta Directiva, Duna Valor. Transcribim les paraules d'agraïment que li va professar que no es van poder sentir com s'haguera merescut: 

"Bona nit a totes i tots. Primer que res, des de la Música Primitiva Apolo d’Alcoi volem agrair a la Comissió de Santa Cecília un any més la feina feta que ha permès que tots els actes que envolten a la nostra patrona hagen ixit tant bé com tots esperàvem.
 
De nou ja hem passat el 22 de novembre, una data que tots els presents tenim assenyalada al calendari. I es que cal recordar i tindre ben present, que tots els que hui estem ací, no sols compartim una passió, sinó una forma de viure. A més, som un gran col·lectiu que enriqueix la ciutat d’Alcoi amb art i cultura i així ho hem de seguir fent.

Enguany des de la Música Primitiva volem fer una menció especial a un músic que ha treballat de forma constant per la seua entitat durant molts anys. Una persona que viu, compren i estima la música d’una forma ben especial.
 
És el treball de molts anys el que el hui volem agrair. Una constant dedicació i gran esforç a la nostra estimada escola i també la aportació musical a la banda, com a membre des de fa molts anys.

José Antonio García amb el teu bon saber, eduques i formes als músics que l’escola aporta a la banda. A més es tot un repte dirigir i gestionar tot el que l’envolta i tu ho fas amb gran il·lusió. Eres un pilar important i ajudes a que la Primitiva reba cada any nous membres amb ganes de formar part d’ella i de continuar estudiant música. Gràcies per ser un director excepcional de la nostra estimada escola de música Amando Blanquer.
 
A més, sempre que la banda ha necessitat de tu com tant com a music i com a persona has estat en el millor dels teus somriures. Crec que no m’equivoque al dir que eres únic aportant tranquilitat i bon estar a tots els moments.
 
Gràcies Jose per ajudar a la Primitiva a créixer com a entitat i per valorar la seua història, el teu nom forma part d’ella. Hui es el dia en el que volem tornar-te tots els bons moments que ens has fet passar. Volem que quan veges a ta casa la figura que hui el fem entrega recordes tots els moments viscuts com a mestre, director i també com a músics. Els viatges, assajos, concerts, dinars o festes. Segur que és una bona manera de fer-los eterns."

Amb aquest sopar, que va comptar amb una nodrida representació de La Primitiva, s'acomiaden de la Patrona fins el proper any amb nous moments de germanor, convivència i, sobretot, música. (Moltes gràcies a Maria Baldó i Duna Valor pel material fotogràfic)