Tribut a Santa Cecilia

Tornar a notícies

Tribut a Santa Cecilia

Tribut a Santa Cecilia
Les entitats musicals alcoianes preparades per a nous concerts

 

PDF PROGRAMA

MPAA. El Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta il.lustra la portada del fullet explicatiu on apareix el programa en què estan implicades totes les societats musicals de la nostra ciutat. El mes de novembre s’ompli de música amb la festivitat de Santa Cecília, per la qual cosa la Comissió de Santa Cecília ha organitzat una sèrie d'activitats lúdiques i musicals amb el suport de l’Ajuntament d'Alcoi.

El primer dels actes es celebra el dissabte 11 amb l'Orquestra Simfònica d'Alcoi dirigida per Rodrigo Guigó amb la Simfonia n.1 de Beethoven i la Simfonia n. 40 de Mozart. Les bandes estaran presents en un concert dividit en dues parts entre el dissabte 25 i el diumenge 26: el primer dia, la Colla Rebuig d'Alcoi, el grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà, la Unió Musical d'Alcoi i la nostra banda, per a finalitzar. Al matí següent, continuen el grup Barxell, Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta, Agrupació Musical Serpis i Societat Música Nova d’Alcoi, en últim lloc. La patrona serà homenatjada fins el mateix diumenge a la vesprada amb el concert de l’Orquestra de Pols i Pua l’Harmònica Alcoiana.

El programa de la nostra banda consta de:

  1. La Primitiva (1987), pasdoble de Jef Penders.
  2. Palindromía flamenca (2006), fantasia d'Antonio Ruda Peco.
  3. Oscar for Amnesty (1988), poema simfònic de Dirk Bossé.

 

A la segona peça actuen com a solistes al saxo soprà Issac Sanoguera Miralles; guitarra flamenca: Hiroshi Fujii i caixó flamenc, Hugo Peris Muñoz, mentre que al poema simfònic de Bossé tenim la col.laboració de l'actriu Conchi Domenech. ENLLAÇ LOCALITATS